foradia barnasants

L’IVACE destina 2’4 milions d’euros en ajudes a l’autoconsum elèctric renovable

• Convocatòria pública per a sol·licitar ajudes a les instal·lacions d'autoconsum, dirigides a empreses i entitats del País Valencià • "L'autoconsum és possible i aquest Consell aposta fermament pel seu impuls en tots els àmbits", ha destacat Climent.


Convocatòria pública per a sol·licitar ajudes a les instal·lacions d’autoconsum, dirigides a empreses i entitats del País Valencià. Amb un pressupost inicial de 2’4 milions d’euros, l’IVACE concedirà préstecs bonificats a projectes que suposen la incorporació de sistemes d’autoconsum elèctric basat en energies renovables, com la solar fotovoltaica o l’eòlica.

Es tracta d’una línia de préstecs bonificats a interés 0% i a retornar en fins a 10 anys en quotes semestrals, amb un import del préstec que podrà aconseguir els 500.000 euros.

L’objectiu d’aquesta nova línia d’ajudes és facilitar la incorporació d’aquest tipus de tecnologia en les empreses i municipis del nostre territori i s’emmarca dins del Pla AutoconsumE+.

Aquest Pla, tal com ha subratllat el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, “és conseqüència de la nostra aposta per l’autoconsum com a peça fonamental del nou model energètic que estem impulsant”.

Amb el Pla AutoconsumE+ volem enviar un clar senyal a tota la societat valenciana; l’autoconsum és possible i aquest Consell aposta fermament pel seu impuls en tots els àmbits“, ha destacat Climent.

El termini per a la presentació de sol·licituds comença el 22 de maig i es perllongarà fins al pròxim 6 de juliol, i el pressupost inicial ascendeix a 2,4 milions d’euros.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *