foradia subscriutegrat

Recordatori: ‘Fira Mercat Gandia, Som el que mengem’ arranca aquest dijous

Fira Mercat obri a les 19 hores amb la primera de les 9 fires temàtiques: ecològica, local i de nutrició

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació de l’Ajuntament de Gandia, Ferran Martínez, ha presentat la primera de les 9 fires temàtiques amb que obri Fira Mercat, aquest dijous, a partir de les 19 hores, al Mercat Municipal del Prado.

‘Som el que mengem’ serà una Fira ecològica, local i de nutrició i hi participen al voltant de 20 expositors, dins i fora del recinte, que mostraran i vendran els seus productes: fruites i verdures locals i de temporada; begudes (vins, caves, cerveses…); derivats de la xufa: orxata, cervesa i oli; derivats de la taronja: melmelades, confitures, mel, llepolies i delicadeses cítriques; condiments: oli, vinagre, olives, herboristeria..; productes lactis: llet, formatges, iogurts..; productes vegans: patés vegetals de carlota i xampinyons, hummus de garrafó, shitake al timonet, crema tiggy de xufa i cacau, gelatines…Entre d’altres.

Al voltant de la fira també hi haurà una programació complementària amb quatre demostracions o Show Cookings, 4 xarrades, 3 tallers, la presentació d’un llibre, tasts…

Fira Mercat

És un espai de més de 400 m2, situat a la Plaça del Prado, el cor de la ciutat. Tindrà capacitat per a entre 15 i 30 expositors, adaptant-se a les característiques de cada fira o Mercat. S’habilitaran tiquets bonificats, de dues hores gratuïtes, al pàrquing del Prado per als participants que ho desitgen. Cada lloc costarà 9 euros per dia, la taxa municipal mínima per a aquestes activitats.

Tothom pot accedir, de forma individual o col·lectiva, mitjançat la web creada a l’efecte: www.firamercat.gandia.org (entrarà en funcionament el 24 de setembre). El període d’inscripció serà de 15 dies i s’obrirà 30 dies abans de cada esdeveniment.

La programació serà, sobretot, diversa. Cada setmana es realitzarà un esdeveniment diferent durant els dies que els participants consideren més adequats, amb un mínim de tres. De moment, inicien una fase experimental amb 9 fires. Però la idea és programar activitats durant tot l’any.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *