foradia pressupostparticipatiualcoi

L’IES Cotes Baixes acull la presentació de la “III Convocatòria Dualiza” amb l’objectiu d’impulsar la Formació Professional

L'institut alcoià, que ha participat amb dos projectes en les anteriors convocatòries, ha explicat els projectes com a exemple d'èxit entre els alumnes a nivell formatiu i de valors

L’IES Cotes Baixes ha acollit la presentació de la “Convocatòria d’Ajudes Dualiza”, llançada per Fundació Bankia i l’Associació de Centres de Formació Professional FP empresa, per a impulsar aquesta branca formativa que forma un dels pilars més importants del sistema educatiu actual.

A la cita, han acudit directors i caps de departament dels centres de la província d’Alacant amb l’objectiu d’informar-se sobre les condicions d’aquesta convocatòria i poder elaborar projectes per a concórrer a aquesta. El termini d’inscripció de candidatures es donarà a conéixer la setmana que ve en la web www.dualizabankia.com.

Cotes Baixes, un expert en les “Convocatòries Dualiza”

L’IES Cotes Baixes ha sigut beneficiat en dues edicions de la convocatòria, per projectes realitzats en col·laboració amb l’IES Canastel (Alacant) i l’IES la Marxadella (Torrent). Totes dues iniciatives amb una gran base social, com ha indicat el director del centre, Fernando Sansaloni: “un ingredient essencial per a l’IES Cotes Baixes, per al nostre centre és primordial que cadascun dels projectes que es posen en marxa marquen als alumnes i els oferisquen un reforç positiu que els impulse a continuar formant-se i a posteriori a conquistar el món laboral“.

Un d’aquests projectes, com bé ha explicat el cap d’estudis d’FP, Ricardo Soler, va ser un vehicle d’inèrcia realitzat amb plàstic per a reivindicar l’ús massiu d’aquest material, així com la gran quantitat de residus plàstics que s’acumulen en les masses d’aigua.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *