foradia subscriutegrat

Màxima participació en la XVI Trobada de Boixets Ciutat d’Oliva

L'encontre està previst de 10 a 13.30 hores

La localitat d’Oliva acollirà el pròxim diumenge, 27 d’octubre, la XVI edició de la Trobada de Boixets Ciutat d’Oliva, en la qual s’espera la participació d’unes 700 persones dedicades als boixets, que exhibiran els seus laboriosos treballs al públic en l’edifici del Centre Polivalent i a la Biblioteca de l’Envic.

Des d’ací convidem a tota la ciutadania olivera i d’altres poblacions veïnes per tal que vinguen el diumenge al Polivalent i apropar-se al món dels boixets i del fil” assenyalava el regidor de Participació Ciutadana d’Oliva, Josep Escrivà. A la presentació de la trobada també ha assistit la presidenta de l’Associació de Boixeteres i Artesans del Fil d’Oliva, Maria Tomás, i membres de l’associació.

En l’edició d’enguany assistiran boixeteres de diversos punts de la Comunitat Valenciana i de la resta d’Espanya. A més de les boixeteres d’Oliva també estaran presents boixeteres d’altres punts de la geografia nacional, com ara de Castella la Manxa, de Galícia, de Catalunya, d’Andalusia o de Balears. A més, per primera vegada, la trobada d’Oliva s’internacionalitza amb la participació de boixeters d’Itàlia i de Bèlgica.

La trobada, que està patrocinada per la Delegació de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Oliva, i compta amb l’organització de l’Associació de Boixeteres i Artesans del Fil d’Oliva, s’iniciarà a partir de les 10.00 hores. La trobada finalitzarà al voltant de les 13.30 hores i, posteriorment, els participants gaudiran d’un dinar de germanor.

Amb motiu de la trobada, diumenge també estarà oberta l’exposició que tindrà com a seu la Biblioteca de L’Envic, en horari de 10.00 a 13.30 hores, on el públic en general podrà contemplar els treballs de boixets realitzats pel col·lectiu de Boixeteres al llarg de tot l’any.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *