foradia pressupostparticipatiualcoi

La Protectora d’Animals d’Alcoi estrena web

Va acollir una jornada de portes obertes el passat diumenge, 20 d'octubre

La Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi ha estrenat web. La direcció és: http://protectoradealcoy.com/. El nou projecte, creat per l’informàtic Hermes Vélez, ha sigut presentat per ell mateix, el regidor de Salut Pública, Miguel Juan Reig, i el noy el president d’aquesta institució, Daniel Pérez.

El nou site inclou tots aquells animals, tant gossos com gats, juntament amb la seua edat, que estan actualment en adopció, a més de les distintes maneres que hi ha per poder ajudar, a través de donatius, a la societat.

La Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi va acollir, el diumenge, 20 d’octubre, una nova edició de portes obertes, que va haver d’estar modificada en alguns aspectes pel tema de la pluja. Va haver diferents activitats, com la xarrada sobre la fòbia, la por, als gossos, a càrrec del psicòleg Vicent Beneyto, o altres temes, com ara l’adopció d’un gat o l’alimentació sostenible sense maltracte animal. Exhibions d’Agility, a més d’activitats pels més menuts, com ara inflables i contacontes durant tot el matí, en una jornada on també es va presentar el calendari solidari 2020 de la Protectora, ’12 mirades a l’abandonament’.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *