foradia subscriutegrat

Presentació de la nova novel·la de Just I. Sellés ‘Amira, l’última flor de la muntanya’

Un relat que combina la llegenda i la història per a acabar recorrent els territoris diànics

La Fundació Mutua Levante acull, aquest divendres 8 de novembre, a les 20’00 h. la presentació de la novel·la ‘Amira, l’última flor de la muntanya’, a la sala de la fundació en la plaça Espanya d’Alcoi.

Una creació de Just I. Sellés dintre de les apassionants històries que narren el col·lapse andalusí del territori de La Muntanya en temps del visir al-Azraq. L’acte s’acompanyarà amb la projecció audiovisual ‘Desperta Diània’.

‘Amira, l’última flor de La Muntanya’, és un relat que combina la llegenda i la història per a acabar recorrent els territoris diànics, per on transcorrerà l’acció.

Just I. Sellés (1969, Beniarrés) encara que es va formar en àrees tècniques, enginyeria d’obres públiques i especialitzant-se més tard en un màster d’enginyeria marítima, ha destacat per la seua producció literària sobre el terreny i la història Alacantina i Mediterrània. El primer reconeixement l’obté al 2009 amb ‘El llanto del petirrojo’, finalista del premi Azorín en novel·la. No obstant, a partir del 2014 emprendrà un ambiciós projecte que s’inicia amb  ‘Al-Azraq el Blau. Crònica de la conquesta de La Muntanya’, més tard al 2015, publicaria ‘Al-Azraq, el visir que somiava La Muntanya’. Aquesta última, es tracta d’una divulgació històrica on combina informació documental i fotogràfica sota la qual ha anat construint aquesta novel·la entre llegendes, fantasies i històries que envoltaren les terres del llevant medieval. Arran d’aquesta tasca documental, també ha publicat ‘Diània, terra nostra’, un recull fotogràfic que preludia les seues futures aventures per allò que anomena la Diània.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *