foradia subscriutegrat

Pau Bernabeu: “La veritat, crec que ha sigut una decisió correcta”

Des de l'inici de les classes després dels Nadals, des del Campus d'Alcoi de la UPV van optar per les classes, i ja després, pels exàmens online. Parlem amb el seu director, Pau Bernabeu, per tal de conéixer més sobre aquesta decisió

El Campus d’Alcoi de la UPV, ha sigut l’únic centre de la localitat que ha passat les seues classes i exàmens del primer quatrimestre, de forma online.

Segons ens ha comentat el acabat d’estrenar director, Pau Bernabeu: “La veritat, crec que ha sigut una decisió correcta”. Aquesta institució primer va decidir que les classes del 7 i del 8 de gener serien per internet, seguidament, com la situació no millorava, ja es va decidir que els exàmens també es realitzarien d’aquesta manera: “És complicat per al professorat gestionar els exàmens, però estem utilitzant ferramentes que ens permet la tecnologia”, ha explicat Bernabeu.

L’alumnat és un dels grans afectats per aquesta situació, però com ha assegurat el director del campus: “De moment no tenim cap queixa, al contrari, entenen la situació, ací venen alumnes de tota Espanya, i amb el problema que teníem del confinament de la ciutat, i que molts no s’atrevien a vindre per la situació…”, a més argumenta que: “els alumnes estan conformes amb la decisió, ja que està justificada, és més, hem rebut felicitacions per part de molta gent”.

Ara, des de la direcció i el rectorat de la Universitat es decidiran quins són els criteris a seguir pel que fa a la presencialitat durant el segon quatrimestre.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *