foradia subscriutegrat

José Vicente Cabezuelo prepara la candidatura a rector de la Universitat d’Alacant

L’ex-director del Campus Iberoamericà comença la precampanya al rectorat amb un encontre amb la premsa • L’actual vicerector de Cultura, Carles Cortés confirma incorporar-se a la candidatura

José Vicente Cabezuelo, catedràtic d’Història Medieval en la Universitat d’Alacant, en una trobada amb els mitjans de comunicació provincials d’Alacant i les comarques centrals valencianes, ha donat a conéixer la inquietud d’estar preparant una candidatura per a concórrer en els pròxims comicis a la direcció de la Universitat d’Alacant. 

El professor Cabezuelo, ex-director del Campus Iberoamericà de la Universitat d’Alacant, actualment està treballant per encapçalar el nou projecte, “que aglutine l’experiència i creativitat”, amb la capacitat d’aportar a la Universitat “eines per a millorar més l’educació actual i del futur”.

A més a més, confia mantenir part de l’equip de l’actual rector Manuel Palomar. Carles Cortés, confirmava la bona disposició per a recolzar-ho i donar continuïtat al seu treball com a vicerector de Cultura; així mateix entre les docents que l’acompanyen, la catedràtica Inmaculada López, i Maria Àngeles Alonso, directora de la seu Universitària de Villena. 

La campanya, al rectorat universatari d’Alacant, s’iniciarà quan l’actual rector Manuel Palomar convoque eleccions, abans del mes de maig que acaba el seu segon mandat i, molt possible al voltant de finals de febrer. La candidatura de José Vicente Cabezuelo, serà oficial quan el rectorat i la junta de govern convoque les eleccions. Després, deurà passar els tràmits habituals, fins a l’elecció del nou rector. També sembla que hi hauarà candidatura de la vicerectora Amparo Navarro, que va expressar la voluntat de presentar-se.

José Vicente Cabezuelo és catedràtic d’Història Medieval en la Universitat d’Alacant. La seua recerca s’ha centrat en l’estudi de les institucions de la Corona d’Aragó en la baixa Edat mitjana, així com de les minories, de la guerra i de la frontera durant aquest mateix període històric. Professor convidat com a conferenciant en diferents universitats espanyoles i estrangeres. Membre dels consells de direcció de diverses revistes especialitzades del seu àmbit temàtic, nacionals i internacionals, i director de la revista ‘Anales’ de la Universitat d’Alacant.

La seua experiència en càrrecs de gestió s’inicia l’any 1996 com a secretari del Departament d’Història Medieval i Moderna, segueix entre el 2001 i 2005 com a director de Secretariat d’Ordenació Acadèmica i Professorat, entre 2005 i 2006 com a director de Secretariat de Professorat i entre 2006 i 2012 com a vicerector d’Alumnat. Fins fa unes setmanes desenvolupava la direcció del Campus Iberoamericà de la Universitat d’Alacant.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *