foradia cdturisme

El Ple del Consell aprova el Conveni de 90.000 euros per a la Mostra de Teatre d’Alcoi

L’aportació més alta de tota la història de la Mostra alcoiana

El Ple del Consell ha aprovat l’aportació de 90.000 euros per a la Mostra de Teatre 2019, que ja s’ha realitzat. Una aportació que es realitza sota Conveni, entre l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i l’Ajuntament, fet que demostra la singularitat de la Mostra de Teatre d’Alcoi i la importància i el reconeixement que li dóna la Generalitat Valenciana. Un compromís directe per a aquesta manifestació cultural alcoiana referent en la Comunitat Valenciana i plenament consolidada també en el sector teatral estatal.

Tant el conveni com l’aportació econòmica suposa un important reconeixement a la Mostra de Teatre d’Alcoi. L’aportació ha passat dels 50.000 euros del 2018 als 90.000 euros a la Mostra de 2019, la més alta de tota la seua història. Una subvenció que al comptar amb el conveni ja no és directa sinó que es consolida i dóna continuïtat a la col·laboració.

Prop de complir 30 anys en 2021, la Mostra de Teatre d’Alcoi segueix arreplegant reconeixements i èxits, per part dels seus participants, del públic i de les diferents institucions. L’Ajuntament, per la seua part, es compromet a portar a terme la programació, justificar la subvenció i incorporar el logotip de l’IVC.

El regidor de cultura, Raül Llopis, destaca el suport autonòmic: “Als últims anys, el suport de la Generalitat Valenciana ha anat en augment, tal com la Mostra de Teatre d’Alcoi es mereix. Al contrari del que va passar fa anys, quan va estar a punt de desaparéixer perquè els governs d’aquell moment no van donar suport, obviant la nostra cultura. El govern del Botànic, en canvi, han destacat per la seua aposta per la cultura en Alcoi, tal com ja va ocórrer amb l’obertura de l’IVAM CADA ALCOI, i que ara hem vist amb aquest conveni per a la Mostra de Teatre“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *