foradia subscriutegrat

L’Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià premia al Betlem de Tirisiti en el seu 30 aniversari

L'acte de lliurament dels nous guardons se celebrarà en el Palau de Cervelló de València el proper 18 de novembre

L’Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià, AVETID, celebrarà dilluns 18 de novembre, en el Palau de Cervelló de València, el seu anual lliurament de premis. Un acte que vol reconéixer la dedicació de persones i entitats en el món de les arts escèniques, transmetent un missatge optimista, destacant, premiant i reconeixent l’esforç d’aquells que treballen per a mantindre l’escena valenciana amb dignitat, amb il·lusió i en definitiva viva.

AVETID ha volgut tindre una mirada especial a projectes que posen en el mapa iniciatives culturals de la Comunitat Valenciana, com el Betlem de Tirisiti, que celebra el 30 aniversari d’una perfecta simbiosi de proposta públic-privada (Ajuntament d’Alcoi – La Dependent), que continua mantenint viu un retaule de titelles de finals del segle XIX, amb una repercussió i afluència d’espectadors importantíssima, declarat Ben Immaterial d’Interés Cultural per la Generalitat Valenciana.

Coincidint amb el seu 25 aniversari, l’associació ha volgut reconéixer amb el AVETID d’Or la trajectòria professional de dues veteranes companyies: Albena Teatre, amb més de dos mil representacions i més d’una cinquantena de premis rebuts per tots els espectacles, curts i sèries televisives realitzades; i d’altra banda, a Teatre de la Caixeta, que ha recorregut tota Espanya i realitzant nombroses gires i representacions, acostant el teatre per a xiquets i xiquetes a molts racons del nostre territori. A més a més, hi ha tot un seguit de guardonats que rebran el reconeixement el dilluns 18 de novembre.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *