foradia subscriutegrat

Sandra Obiol i Isabel Lozano ponents al cicle ‘Un País de Ciutats’ al Centre Ovidi Montllor

La conferència "Conviure des del respecte a la pluralitat: la cultura de la coalició i la col·laboració”

El Centre Ovidi Montllor d’Alcoi, acull el proper dijous 21 novembre a les 19h., la conferència “Conviure des del respecte a la pluralitat: la cultura de la coalició i la col·laboració” , dintre del cicle “Un País de Ciutats”.

La conferència estarà a càrrec de la sociòloga Sandra Obiol i regidora a l’Ajuntament d’Alcoi, i Isabel Lozano, regidora de l’ajuntament de València com a ponents convidades, conduït per el periodista Pau Sellés.

El País Valencià és una xarxa de ciutats i aquestes tenen cada dia més protagonisme en els canvis socials i polítics: el futur passa per les ciutats. És important conèixer els exemples de canvi positiu en l’àmbit local i l’evolució social del país i estudiar què en podem aprendre, per a enfortir el projecte d’un País Valencià modern. És per això què s’ha organitzat aquest cicle de xarrades al CCOM, que tindran lloc els dijous de novembre sota el títol genèric: “Un país de Ciutats”

Unes conferències que versen al voltant de diversos àmbits temàtics de total actualitat, com ara les hegemonies electorals i socials, els models de ciutat amables i inclusius o la cultura de la coalició i la col·laboració.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *