foradia mediambient

Toni Francés: “Hem vist amb preocupació com la dreta s’ha tret els complexes”

Quan passen dues setmanes dels comicis generals, rescatem les impressions dels portaveus alcoians dels diferents partits a la secció de 'El poble és savi'

L’alcalde d’Alcoi i diputat provincial, portaveu en l’oposició, Toni Francés, ha analitzat per a EL GRAT els resultats de les darreres eleccions generals. “Amb preocupació. Hem vist el creixement imminent de la dreta, que sempre ha existit, però integrada al Partit Popular“.

Així ho ha analitzat en el darrer número imprés de EL GRAT. La irrupció de Vox com a tercera força, explica Francés, és una mostra de com la dreta “s’ha llevat els complexos“. No obstant, l’alcalde i diputat valorava els resultats del seu partit: “La victòria del PSOE és una victòria a Alcoi, on ha tret un dels millors resultats“. Pel que fa a la resta de forces polítiques, considera que a Ciudadanos “li ha passat factura” i que Vox “se l’ha menjat“.

Siga com siga, explica, té clar que el perfil ideològic “no ha canviat“. “Al conjunt d’Espanya hi ha un gran partit de referència, que ha de comportar-se com un mur de contenció”.

Font: Marta Gisbert./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *