foradia subscriutegrat

Ioana Sintimbrean nova regidora d’Oliva per Compromís

En la vesprada del 22 de desembre, va prendre possessió com a regidora de l'Ajuntament d'Oliva, després de la renúncia de David González

Durant la vesprada del 22 de desembre, Ioana Sintimbrean ha pres possessió com a regidora de l’Ajuntament d’Oliva, incorporant-se al grup municipal de Compromís, després de la renúncia de David González.

Ioana és arquitecta de professió, i per això assumirà les regidories de Gestió i Disciplina Urbanística, Mobilitat i Habitatge. Ha estat dos anys assessorant la formació en aquestes i altres matèries, però ahir va fer un pas més en el món de la política, i va reafirmar el seu compromís per la localitat.

“Estic molt il·lusionada amb aquesta nova etapa que hui encete. I alhora soc conscient de la gran responsabilitat que suposa. Agraïsc enormement a tota la gent que ha confiat en mi”, ha manifestat la nova regidora, que ha afegit que: “La societat ha avançat molt en matèria d’urbanisme i mobilitat en els últims anys. Hui en dia tots entenem la necessitat i conveniència de crear entorns escolars segurs, espais públics on el vianant siga el protagonista. Oliva té un gran repte en eixe sentit, i treballaré per a donar resposta a aquestes necessitats”.

Aquesta incorporació finalitza el procés de relleu intern que patit el partit a Oliva, que va començar amb la renovació de l’executiva local, i que ara encapçala Mercè Salelles, i també el canvi en l’alcaldia, càrrec que ostenta Yolanda Balaguer.

Compromís tindrà un grup municipal de 6 regidors i regidores que en cap cas superen els quatre anys d’antiguitat en el càrrec, fet únic en els partits que formen l’actual corporació municipal d’Oliva.

Per això, des de la formació indiquen que “encarem la segona meitat de la legislatura amb les forces renovades i havent definit un gran objectiu: seguir sent una ferramenta útil per a la ciutadania. Com a partit, defenent les causes que considerem justes, i a les institucions, deixant-nos la pell pel projecte de la ciutat que volem”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *