foradia subscriutegrat

EL GRAT ja està al carrer amb nous continguts

Estrenem el suplement 'Moda i bellesa', combinat amb entrevistes a la nova regidora de Participació d'Alcoi, Teresa Sanjuán, al cantant Pau Alabajos, així com la nova secció 'Dones i històries'

L’equip de EL GRAT ja té nova edició impresa al carrer. La publicació quinzenal recull, en aquesta ocasió, diferents activitats.

D’una banda, hem creat una nova secció anomenada ‘Dones i històries’ creada, precisament, per donar visibilitat a la presència femenina. A més a més, quant al contingut informatiu, destaquen les entrevistes següents: a la nova regidora de Democràcia Participativa i Transparència, Teresa Sanjuán, també a Pau Alabajos, Premi Ciutat de Teatre d’Alcoi 2019, i a les professores al front de l’Escola Municipal de Teatre, Ana Sandoval i Rosa Fraj. Com sempre, també mencionar els articles magistrals dels nostres col·laboradors de capçalera. Ah, i el nostre ‘poble savi’, dedicat al nadal alcoià.

Entre les nostres planes, els lectors podran trobar altres novetats, com l’especial de ‘Moda i bellesa’. Convidem a tots i totes a ser partícips de l’esforç quinzenal de l’equip de EL GRAT!

Font: Marta Gisbert./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *