foradia subscriutegrat

Toni Miranda: “Reflectisc la màgia que se sent al carrer, buscant la meua infància”

Parlem amb els ajudants més màgics del nadal alcoià, els nostres protagonistes del Nadal alcoià. Aquells que van a imprimir màgia als nostres lectors

El fotògraf Toni Miranda torna a signar la imatge d’encàrrec del nadal alcoià aquest 2020.

“En la fotografia buscava la meua infància, allò que sentia; la màgia d’allò que es forma al carrer”, explica. Miranda afegeix que “solament les persones que ho han vist saben de què va”. Assegura que els astres s’han “alineat”, i que era una imatge “buscada” però “sense preparar”.

La fotografia, de fet, recull els elements clau del nadal alcoià, però, sense caure en tòpics: l’ambient, les escales i, com no, els pajes, que tanta polèmica van suscitar l’any passat. “Sí ho he pensat, però tot és desconeixement; seguisc pensant que, des del punt de vista d’Alcoi, no té sentit la crítica, ja que no es viu com una discriminació, sinó com un orgull”, defensa.

Per tant, reconeix haver “evitat un poc posar el paje en el centre de la imatge, que té vida pròpia. “La fotografia és de fa dos anys; està feta des del balcó d’una amiga meua, de fet, és la seua filla, Laia, en Sant Nicolau”. La il·lusió extrapolable d’una xiqueta de tan sols cinc anys en la que tots reviurem el Nadal, un any més.

Font: Marta Gisbert./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *