foradia subscriutegrat

Guanyar lamenta profundament la mort d’una dona per l’esfondrament d’un edifici a Sant Agustí

Reclama al govern d’Alcoi que "informe clarament" a la ciutadania sobre les conseqüències del temporal

Guanyar Alcoi lamenta la mort d’una dona en l’esfondrament d’un immoble al carrer Sant Agustí i vol manifestar el seu condol a la família i amistats. 

Aquest esfondrament ha estat la darrera i més dolorosa conseqüència del temporal Gloria a la nostra ciutat. Per a la portaveu de Guanyar Sandra Obiol, però, “seria una gran errada prendre aquesta situació com un fet aïllat, no és més que la mostra d’una degradació profunda del nostre centre històric, fa anys denunciada i que no ha estat solucionada ni té perspectives de ser-ho a curt termini“.

La plataforma municipalista assenyala que han sigut tres els esfondraments en un curt termini de temps. “Cert és que en una situació meteorològica molt adversa però també que estava anunciada amb temps més que suficient per a prendre mesures, i que, a més a més, és probable que es tornen a repetir“, pel que indiquen persones expertes en canvi climàtic i oratge. 

Demanem que de manera urgent es convoque una Junta de Portaveus per a que se’ns done explicació a tots i totes els representants polítics de la ciutadania sobre la situació en la que la ciutat es troba després del temporal. Som conscients de que ara per ara hi ha prioritats i ja hi haurà temps per fer valoracions, però exigirem que se’ns faciliten tots els informes tècnics preceptius per tal de poder fer una bona diagnosi de la situació. Creiem també necessari que aquestes explicacions es facen extensives a la resta de la ciutadania, les veïnes i veïns d’Alcoi es mereixen tindre la informació clara i precisa del que ocorre a la seua ciutat“.

Igualment, Guanyar lamenta també que davant d’una situació “tan preocupant per a la ciutat d’Alcoi com l’esfondrament d’edificis i els problemes de salubritat de l’aigua potable” en una bona part dels seus barris, l’alcalde “no haja estat present” per a donar la informació necessària.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *