foradia subscriutegrat

Mobilitat del professorat del Pare Vitòria a Brighton

Durant la setmana del 4 al 9 de novembre de 2019, han tingut lloc les dues primeres mobilitats d’aquest curs

L’èxit d’un institut està en la satisfacció de l’alumnat bé pel seu rendiment acadèmic, bé perquè s’han atés les seves necessitats personals, bé perquè s’ha trobat la connexió alumnat-professorat”. Per aconseguir aquest objectiu l’IES Pare Vitòria inverteix en la formació del seu professorat, tal i com asseguren. El pla de formació al professorat està marcat a la PGA de centre i té diferents branques d’accés: cursos CEFIRE o altres organitzacions oficials, seminaris i/o grups de treball en el centre i projectes formatius de centre.

El projecte Erasmus + KA1, cofinanciat per la Unió Europea, és un d’aquests Projectes formatius de centre en el qual el professorat participant ha de fer diferents mobilitats a l’estranger. Durant la setmana del 4 al 9 de novembre de 2019, han tingut lloc les dues primeres mobilitats d’aquest curs. Dos professors de centre han estat a Brighton (UK) on han participat en un curs de formació per refrescar alhora que millorar el seu nivell d’anglès i les diferents habilitats de comunicació en aquesta llengua.

Aquest curs representa una font d’enriquiment personal alhora que permet al professorat tenir una participació més activa en la resta de projectes de centre com ara el Portfolio Europeu de llengües, el Projecte Plurilingüe de centre i la implicació de l’alumnat en diferents activitats de difusió internacional (eTwinning).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *