foradia pressupostparticipatiualcoi

L’Oficina de Promoció del Valencià de Gandia s’obri a la ciutadania

L’Agència Municipal AVIVA de Promoció del valencià ha obert les seues instal·lacions a la plaça Tirant, juntament a altres dependències municipals

D’aquesta manera la ciutadania, tant particulars com empreses, poden accedir als serveis que ofereix l’Oficina de Promoció del Valencià d’una forma més accessible i útil; dignifiquem la nostra llengua, promocionant la seua normalització per tal de donar-li el lloc que es mereix“, ha assegurat Nahuel González, regidor responsable de l’Oficina de Promoció del Valencià de Gandia.

Serveis de l’Agència AVIVA Gandia

  • Informació i tramitació sobre les proves de la JQCV (matrícula, dates d’examen, continguts, bibliografia, relació d’aprovats en cada convocatòria…) i les novetats relacionades amb l’adaptació al MERC (difusió de material d’ajuda per a presentar-se a les proves, editat per l’Oficina), així com sobre llocs de la ciutat on s’imparteixen cursos de valencià per a preparar les proves.
  • Sessions de resolució de dubtes prèvies als exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (juny i novembre), corresponents als nivells Mitjà i Superior.
  • Informació sobre revalidacions i homologacions de títols de valencià.
  • Assessorament dels drets lingüístics.
  • Difusió de les convocatòries anuals de la Generalitat Valenciana i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua d’ajudes i subvencions pel foment del valencià.
  • Plans d’activitats i campanyes encaminades a la progressiva normalització del valencià.
  • Assessorament lingüístic en la revisió, correcció i redacció de textos, en retolacions, anuncis, impresos de tota classe, en qualsevol dubte lingüístic, tant a particulars com a entitats, empreses o associacions de la ciutat que ho sol·liciten.
  • Difusió de material editat per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) entre les biblioteques municipals, i les escoles i instituts de la ciutat, així com sectors econòmics als quals puga anar destinat.
  • Difusió de publicacions de l’AVL (vocabularis, manuals) i d’activitats i exposicions.
Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *