foradia subscriutegrat

Projecte ‘Pintores en moviment’ del CEIP Alfadalí, en Oliva

El proper dimarts, 17 de desembre, a les 11.30 hores, en el Centre Polivalent del municipi

Al llarg dels cursos 2017-19 el CEIP Alfadalí d’Oliva ha dut a terme el projecte “Pintores en moviment”, que culmina amb l’exposició i representació artística, escènica, i musical d’aquest projecte que tindrà lloc al Centre Polivalent, dimarts dia 17 de desembre, a les 11.30 hores.

S’ha treballat la figura de la dona i el seu empoderament a través de 4 pintores, nacionals i internacionals. Elles són Yayoi Kusama, Rosa Torres, Frida Kahlo i Sonia Delaunay.

Els alumnes de tres anys representaran el quadre “Tres Vestits” de Sonia Delaunay, els alumnes de quatre anys el quadre “Blue Polka Dots” de Yayoi Kusama, els alumnes de cinc anys el quadre “Butterfly” de Yayoi Kusama; en primària, l’alumnat de 1r la instal·lació “Dots obsession” de Yayoi Kusama, l’alumnat de 2n el quadre “The Frame” de Frida Kahlo, l’alumnat de 3r A el quadre “Las dos Fridas” de Frida Kahlo, l’alumnat de 3rB el quadre “Autoretrat amb monos” de Frida Kahlo, l’alumnat de 4t el quadre de “Sèrie Botànic III” de Rosa Torres, l’alumnat de 5é el quadre de “Composició amb arbres VII” de Rosa Torres i l’alumnat de 6é el quadre de “Gouache” de Sonia Delaunay.

A més actuarà el Conjunt de vent i percussió d’Ensenyances Elementals del Conservatori Josep Climent d’Oliva.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *