foradia pressupostparticipatiualcoi

L’artista Moisés Gil inaugura exposició en la Jan Royce Gallery de València

La proposta del contestà porta per títol 'El reflex de les narratives contemporànies'

Moisès Gil presenta l’exposició titulada ‘El reflex de les narratives contemporànies’. Instal·lacions, relleus, dibuixos i escultures de diferents formats amb la finalitat de convidar a l’espectador a la reflexió del que ocorre al seu voltant.

“Amb un estil propi que uneix la reflexió sobre la condició humana a la interpretació de l’espai que l’individu habita, l’obra de Moisés Gil barreja figuració i abstracció representant a l’home en la seua relació amb l’arquitectura que li envolta en una metàfora que oposa al personatge humà dinàmic i expressionista amb un espai-temps d’estructures geomètriques funcionals que ho refugien, ho contenen i ho condicionen”, ha escrit sobre la seua obra Christian Parra-Duhalde.

Plantejades com capítols d’una mateixa història, en les seues peces l’ésser humà existeix en funció de les construccions que ha projectat com la seua pròpia extensió corporal, emocional i moral, amb la de la llar que l’home construeix permanentment com símbol d’identitat (…). Accentuades pel contrast entre l’alumini de les seues figures i el mineral òxid de l’acer de les seues estructures, en aquestes escenes la vida es verifica com un complex automatisme. Exercici crític sobre la idea de llibertat en un sistema de producció i control social, les seues narracions encarnen fragments existencials en els quals la pregunta per la identitat subjau en els fonaments de l’estructura que li dóna sentit.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *