foradia subscriutegrat

Comença la inscripció per als cursos del segon quadrimestre de la UPG

Obertes des d'aquest dilluns, 13 de gener, fins el 23 d'aquest mes · El curs anirà de febrer a juny

A partir del dilluns 13 de gener ha començat la inscripció per als 30 cursos, tallers i excursions que la UPG oferta per al segon quadrimestre de l’any.

Les persones interessades a realitzar algun dels cursos i tallers que la UPG organitza tant a la Plaça de Loreto com en els Centres Socials i locals dels barris de la ciutat podran formalitzar la inscripció a partir de dilluns que ve. Només és necessari el DNI i superar els 16 anys d’edat per poder optar a una de les 550 places disponibles. Aquest tràmit pot fer-se presencialment tant en la seu central de la UPG (Plaça de Loreto) com en qualsevol dels Centres Socials de Gandia, en horari de matí i vesprada. L’opció on-line pot realitzar-se en upg.gandia.org. El termini d’inscripció finalitzarà el dia 23 de gener a les 13.00 hores.

Els cursos contemplen les àrees d’arts plàstiques (Dibuix, Pintura, Ceràmica, Fotografia,…), artesania (Manualitats, Boixets, Tall i confecció, Patchwork…), Idiomes (Anglés bàsic i B1, Valencià en tots els seus nivells), Informàtica i Tecnologies (nivell introductori, avançat, Internet, telèfon mòbil…), Coneixements (Patrimoni artístic, Escriptura creativa, Taller d’autoestima), a més de les Activitats Obertes (Excursions, Conferències, Exposicions, etc).

Una vegada formalitzada la inscripció, totes les persones que siguen admeses (mitjançant sorteig públic el dia 27 de gener a les 10 hores en l’Ajuntament) tindran dret a la matrícula. El termini de matriculació serà del 28 de gener al 7 de febrer.

El preu de la matrícula és de 80 euros amb el 20% de reducció per als joves, jubilats, pensionistes i poseïdors de la tarjeta daurada. El proper curs començarà el dia 24 de febrer i finalitzarà el dia 5 de juny.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *