foradia pressupostparticipatiualcoi

Fira Mercat Gandia s’obri al ‘Mercat d’Art’

Del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener · Es tracta de la última de les 10 fires temàtiques d’aquesta primera fase de Fira Mercat Gandia

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez Mendoza, acompanyat del regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha presentat una nova edició de Fira Mercat Gandia. ‘Mercat d’Art’, la última de les 10 fires temàtiques d’aquesta primera etapa, tindrà lloc durant sis dies i mig, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener.

Girarà al voltant de l’art: “Es tracta d’un canvi radical, perquè Fira Mercat s’apropa a un sector nou, com és el de la venda d’art. 18 artistes de diferents estils hi exposaran els seus treballs. Però sobretot, per primera vegada, el visitant hi podrà comprar art, des de pintura, ceràmica, escultura“, ha assegurat Martínez.

Els estils seran molt variats:

  • Pintura del mediterrani (Suni Tobarra, entre orient i occident. ADOMAR, Associació de dones de la mar. Contxa Peiró, La Mar).
  • Artistes emergents (Círculo Artístico R.V. Associació Cultural, que dóna visibilitat a nous artistes).
  • Art urbà (Edgar Allan Mascarell, artista urbà polifacètic).
  • Pintura i ceràmica (Danny Arte, UPG: Pintura acríclica, escultura ceràmica, handmade, marxandatge, aquarel·la, pintura a l’oli, dibuix, collages, fotografia, etc..).
  • Figurativisme i abstracció (M. Moreno, El cos humà. Formes, moviment i sentiment. Cote Estornell, pintura figurativa en olis, acríliques i temple).
  • Realisme (ALMISE, pintura realista de camins. Oli).
  • Il·lustració (AMANDA CERSE, il·lustració inspirada en la dona. LAMEUAPAU, poesia en valencià).
  • Escultura (Joan Barrantes: Reflexions sobre l’ésser humà. Escultura en acer, pedra natural, plom, alumini… Arturo Fenollera: Escultures i dibuixos: una vida. Fernando Seguí: Obra escultòrica d’estil figuratiu, en marbre i ferro).

Paral·lelament al Mercat d’Art, s’hi ha programat tallers d’art infantils tots els dies. Són gratuïts, però cal inscripció prèvia a firamercatgandia.org, ja que les places són limitades.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *