foradia subscriutegrat

El Mercat de Sant Roc i l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi

L'objectiu és treballar junts per aprofitar el potencial creatiu que ofereix el mercat i dinamitzar-lo per tal d'atraure el públic més jove

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi i el Mercat de Sant Roc han signat un acord de col·laboració, en el qual s’aprofite el mercat per a donar un espai creatiu.

Segons Carlos Aracil, president del Mercat de Sant Roc: “L’Escola ens pot proporcionar eixa visió innovadora que connecte amb la gent jove perquè també senta seu el Mercat i fer que siga molt més que un lloc dedicat a la venda“.

Per la seua part, Tania Peinado, vicepresidenta del mercat, ha afegit que: “Tenim un espai molt gran que port servir de suport artístic i de disseny per a moltíssimes intervencions que els alumnes vulguen fer“.

Aquesta col·laboració suposa que els alumnes puguen eixir de les aules i posar en pràctica els seus coneixements en espais diferents, a més de, donar-los l’oportunitat de trobar nous reptes, segons explicava la directora de l’EASDAlcoi, Pilar Blasco.

Ara que ja s’ha signat l’acord, s’aniran perfilant que actuacions es fan al mercat, tenint present l’objectiu de què la col·laboració es consolide i es mantinga activa durant molts anys.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *