foradia cdturisme

2020: EL GRAT amb els millors desitjos per a tots amb la informació més rellevant

EL GRAT en paper té avantatges inigualables... recordem que el pots subscriure per a major comoditat, regala't una subscripció!

Vivim un temps anhelant, on tot està en plena modificació. Comença el nou any, i el periòdic EL GRAT ho fa amb els millors desitjos per a tots i amb la informació més rellevant.

En aquesta realitat accelerada, no sabem què ens pot presentar el futur, però el que sí que sabem és què succeeix al present, i no podem oblidar al company Ovidi Montllor, 25 anys fent vacances.

Les comarques centrals són culturalment molt vives, les pàgines d’EL GRAT ho corroboren cada quinzena amb desenes de notícies i publicacions relacionades amb art, activitats culturals, associacionisme, educació, oci, reivindicacions populars, activitat de les empreses i institucions.

En aquesta primera edició de l’any 2020 ressaltem l’esperada liberalització de l’AP-7 molt positiva per les comarques centrals, i parlem amb els alcaldes de Pego, Denia, Bellreguard i Oliva que són part de les ciutats involucrades.

Ens visita a la redacció d’EL GRAT el regidor d’Esports i Salut Pública en l’Ajuntament d’Alcoi, Miguel Juan Reig, qui comenta que aquest serà l’any del patinatge artístic i moltes altres coses.

L’historiador, Àngel Beneito, també ens ha visitat a EL GRAT, per a contar-nos, una singular història d’un alcoià que va patir l’exili, del seu últim llibre, escrit a quatre mans amb Richard Cleminson.

Vivim la Cavalcada d’Alcoi amb Javier Llopis que ens delecta, en aquesta ocasió un exhaustiu reportatge al voltant dels cent trenta-cinc anys d’història de la Cavalcada alcoiana. I en ‘El poble és… màgic’, Marta Gisbert ha parlat amb els ajudants de Ses Majestat i els responsables del campament reial.

Realitzem un reportatge la fira internacional més gran de tèxtils, Heimtextil, que promet sorprendre el sector del 7 al 10 de gener en Frankfurt.

Llegir les columnes d’opinió dels estimats col·laboradors en paper és especial, amb el plaer que dóna el periòdic: (recordem que el pots subscriure per a major comoditat) a Antoni Miró, Pep Sou, Amàlia Garrigós, Javier Llopis, Marta Gisbert, Sergi Rodríguez, Àlex Agulló, Ester Jordà, Mishima, Kraska, Teresa Mollà, Francesc Gisbert…

Seguim en la serie Personatges en ‘Imatge & Poesia’ una col·laboració d’Antoni Miró amb poemes de Josep Sou cada quinze dies a les planes d’EL GRAT.

Ens fem ressò de com viuran l’inici de l’any 2020 i els reis mags, en els municipis de les comarques centrals com Gandia, Alcoi, Oliva. I comentem altres celebracions tradicionals que tenen lloc aquests dies com són: La ‘rostida’ Sant Antoni a Alcoi, la Fireta de Sant Antoni de Muro.

La portada del suplementArt&Cultura’ nº4: és una foto d’un quadre d’Isabel Jover, la qual ens visita a Centre Ovidi Montllor dintre del cicle d’exposicions d’Art, de la mà de l’Ajuntament d’Alcoi i la Càtedra d’Antoni Miró.

Els desitgem un pròsper any 2020. Sempre gràcies a la col·laboració dels comerços, empreses, professionals i serveis del nostre entorn, a qui us recomanem per a fer-vos la vida més fàcil i més còmoda.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *