foradia ivace

Èxit total a les biblioteques d’Oliva durant el mes d’abril

Els més menuts han respost positivament als tallers i activitats programades dins de #BiblioVerda, a més de comptar amb l'especial del dia de llibre

Les biblioteques d’Oliva han tancat el mes d’abril amb un èxit de participació total. Durant tot el mes, el servici públic ha organitzat una programació repleta d’activitats per a fomentar la lectura entre els més menuts de la família. Tal com comenten des de l’Ajuntament, tots els tallers han complit l’aforament de les biblioteques municipals, adaptant-se a les condicions meteorològiques que s’han produït en les darreres setmanes.

Les activitats estaven previstes dins de la programació #BiblioVerda que han organitzat des del consistori municipal i amb la col·laboració de les dues biblioteques públiques d’Oliva. El mes va arrancar el 6 d’abril amb el ‘Taller de Llavors’ a la biblioteca Tamarit destinat al públic infantil i juvenil.

Seguidament, es van produir els tallers ‘Hotel de la Bosca’ i ‘Metamorfosi: del cuc a la seda’ en les quals van participar les xiques de Rodamón en acció. A més, es va organitzar una visita al Museu Etnològic, es van realitzar un taller d’andanes i de jocs al carrer. D’aquesta manera es va voler donar a conéixer la història econòmica d’Oliva del segle XVIII.

Julio Llorca, regidor de Cultura, Biblioteques i Museus de l’Ajuntament d’Oliva ha assegurat que “la feina de les biblioteques per inculcar als més menuts l’hàbit de la lectura a través del joc, tallers i activitats és molt important, ja que els xiquets agafen la rutina de visitar les biblioteques i de convertir-se en usuaris des de ben menuts”.

Tanmateix, el dia 23 d’abril, les biblioteques van organitzar unes sessions molt especials per a commemorar el dia del llibre. Una altra iniciativa va ser la creació de la campanya #JoLligOliva a les xarxes socials. L’objectiu de la campanya és fomentar la lectura entre els habitants de la província. Els usuaris poden publicar fotografies o vídeos recomanant lectures per a celebrar el dia del llibre.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *