foradia subscriutegrat

Xàtiva inicia obres de millora en zones del terme municipal

Els principals treballs se centren en reposicions i en revertir enfonsaments de carrers

L’Ajuntament de Xàtiva es troba actualment treballant en diferents obres que afecten al terme municipal, després d’una reunió de coordinació  conjunta amb les diferents Brigades Municipals per tal de concretar les prioritats en l’inici d’aquest any 2020.

En concret, les tasques es van a centrar actualment en reparar la zona de l’Albereda, que es troba danyada per arrels d’arbres, i també les rampes d’accés que es troben danyades. A més a més es va a treballar en solucionar dos enfonsaments de carrer, un d’ells al carrer Santes, i l’altre a la mateixa Albereda, junt al Bar-Restaurant Moncho, que es solucionarà en breu.

A més a més, altres actuacions previstes en els propers mesos passen per la substitució, de de part de les pedres que hi ha trencades a alguns carrers de la ciutat com ara el carrer Montcada, el carrer Pi o el carrer Corretgeria; la reposició de pilons i accions per tal de tapar els forats provocats per adaptar el servei d’Aigües Potables.

Altra de les accions que es van a produir en breu, assegura l’Ajuntament, és la de la consolidació d’un domicili en la Rinconada del Collar de la Paloma, amb perill d’enderrocament. Es tracta d’un domicili particular en el que es corre el risc constant de caiguda de fragments de la seua façana, pel que l’Ajuntament de Xàtiva ha decidit actuar. L’habitatge, en una zona estreta de doble sentit i baixada, i delimitada per tanques, ja té assignada l’obra, que començarà en breu.

El Consistori destaca també les actuacions que s’estan produint a les pedanies, assignades al programa SOM de la Diputació de València i coordinades pels tècnics i arquitectes municipals per tal d’agilitzar les obres al llarg dels pròxims mesos, així com l’anivellament de camins i neteja d’entrades a la ciutat, com ara l’accés pel CRIS i el CEEM, l’eixida de la carretera a Genovés o la zona de Bixquert.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *