foradia subscriutegrat

Enrique Moll: “La gratuïtat és molt bona mesura; no hem rebut financiació en infraestructures terrestres”

Com afecta l'alliberament de l'AP-7 al municipi de Pego? Parlem a 'El poble és savi' amb el seu alcalde

La comarca de la Marina Alta ha estat molt “maltractada” a nivell de l’AP-7. Així ho puntualitza l’alcalde socialista de Pego, Enrique Moll, amb 10.052 habitants, si comptem solament el casc urbà.

La gratuïtat de l’AP-7 és una molt bona mesura, tenint en compte que no hem rebut financiació ni inversió en infraestructures terrestres, ni tampoc en autovies“. Moll recorda que moltes empreses, comerços i estudiants universitaris han hagut d’anar a “morir” a aquesta autopista.

Costava 6,80 euros anar a València, i 8,80 a Alacant“. Si bé és cert que el trànsit de vehicles a Pego no es veu afectat tan directament com a Oliva, “al no tenir una eixida directa“, també suposa un benefici econòmic per a la població, i turístic, que es suma a les arribades amb bicicleta o moto per L’Atzúbia. “Pego és la porta d’entrada a les valls. Estem potenciant un turisme d’interior de qualitat, diferent, volem que vinga la gent“. En definitiva, un benefici per a tantes comarques valencianes després d’anys injustos, també, a nivell d’infraestructures i carreteres.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *