foradia subscriutegrat

Esquerra Unida convoca un acte públic a la UNESCO sobre polítiques progressistes a les institucions

El 27 de gener intervindran la consellera i coordinadora d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, i la diputada alcoiana i portaveu adjunta d’Unides Podem a les Corts, Estefania Blanes

El col·lectiu d’Esquerra Unida del País Valencià a l’Alcoià-Comtat ha organitzat per al proper dilluns a les 19.30 hores al Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi un acte públic que, amb el títol de ‘Polítiques d’esquerres’, pretén tractar algunes claus de la gestió progressista de les institucions valencianes en l’actual etapa de govern, i en el marc del nou executiu de coalició d’esquerres al Govern central.

L’acte comptarà amb la participació de la consellera de Participació, Transparència i Qualitat Democràtica, i coordinadora general d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, i amb la diputada i portaveu adjunta del Grup Parlamentari Unides Podem a les Corts Valencianes, Estefania Blanes.

En paraules de la coordinadora comarcal d’EUPV, Eli Aleix, “acabem d’encetar una etapa política històrica amb l’accés al Govern central, per primera vegada en l’actual etapa democràtica, de ministres d’Unides Podem, entre els quals hi ha dos d’Izquierda Unida. Això, a més, es dona en el marc del primer executiu de coalició, amb clar perfil d’esquerra. I tot, coincidint amb la presència d’EUPV per primera vegada al Consell valencià, gràcies al govern del Botànic II del qual també forma part Unides Podem. Creiem que en aquesta conjuntura és molt interessant que dues de les principals responsables de la nostra formació al País Valencià tinguen un contacte amb la ciutadania de les comarques, per tractar algunes qüestions d’interés sobre la gestió política i, el que és més important, com pot influir aquesta gestió en la millora de la vida de la gent“.

Per la seua banda, la diputada Estefania Blanes indica que “des d’EUPV fa temps que hem encetat una sèrie d’actes a diferents ciutats i comarques per traslladar a la gent quines són les línies bàsiques de la nostra gestió, i també escoltar les aportacions i preocupacions de la ciutadania. Fa temps que teníem previst celebrar un d’aquests encontres a Alcoi, i ara que ja ha pres forma el govern d’esquerres a Madrid, i aprofitant la presència de Rosa Pérez a la nostra ciutat per un acte de memòria històrica el dia següent, hem cregut que era una bona oportunitat de convidar a tothom a un acte obert com aquest“.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *