foradia subscriutegrat

Xarrada i presentació del llibre ‘Manual de lucha contra el cambio climático’, en Detroit Llibres

El pròxim dijous, 6 de febrer, a les 19.30 hores · A càrrec de Samuel Martín Sosa, coautor del llibre, activista ecologista

El sistema de producció en què vivim ha generat una devastació social i ambiental sense precedents en la història de la humanitat.

De totes les transformacions, el canvi en la composició de la nostra atmosfera i el calfament global del planeta destaquen pel seu potencial catastròfic, ja que modifiquen els climes en què la nostra espècie ha proliferat.

Cal entendre tot el que està ocorrent al nostre món, i fer-ho de la manera més ràpida possible. El manual que es presenta en Detroit Llibres, de divulgació científica i de lluita, fa un repàs a la base científica del canvi climàtic i ens informa sobre el possible escenari que s’obri per a l’Estat espanyol i per al món segons els camins pels quals la civilització opte en els pròxims anys.

Energia, transports, alimentació, salut, boscos, oceans, riquesa, economia, desigualtat, democràcia, poder etc., són assumptes relacionats amb el canvi climàtic; no hi ha cap aspecte de la nostra vida que no es veja afectat.

A càrrec de Detroit Llibres i la Colla Ecologista La Carrasca, el ‘Manual de lucha contra el cambio climático’ es presentarà el proper dijous, 6 de febrer, a les 19.30 hores. Recull les dades científiques més actualitzades i més fiables, amb l’objectiu d’explicar des del començament què està passant amb el clima i amb el planeta, què succeirà en el futur i què podem fer col·lectivament per a fer front a esta situació.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *