lasarga ajualcoitel

El comerç d’Alcoi es podrà beneficiar del projecte Syncplexity per a millorar la seua competitivitat

Es tracta d'un programa que persegueix posar en marxa processos de transformació efectius de negocis comercials • Dimecres 29 de gener a les 20.30h en la Càmara de Comerç s'explicarà al detall als comerciants

Fruit de l’estreta col·laboració entre la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi i l’Ajuntament de la ciutat, els comerços d’Alcoi que ho desitgen podran acollir-se a la convocatòria 2020 del programa Syncplexity. El qual els permetrà millorar la seua competitivitat, emmarcat dins del Pla d’Acció Comercial. 

Aquest dimecres 29 de gener a les 20.30 h en les instal·lacions de la Cambra de Comerç d’Alcoi, tindrà lloc una reunió oberta per a totes les persones interessades en conèixer el programa que va començar amb molt èxit en el Mercat Sant Roc.

Un projecte pioner emmarcat en l’experiència ‘Alcoi Prestigi’ de l’Ajuntament d’Alcoi i que ha tingut resultats molt satisfactoris entre les empreses que es van acollir a la seua primera fase iniciada en 2017, principalment pertanyents al Mercat de Sant Roc. En la fase de 2018 van participar 30 empreses més.

La presentació d’aquesta edició 2020 s’ha celebrat en la Cambra de Comerç d’Alcoi aquest dijous amb la presència del president d’entitat, Pau de Gràcia; la regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi, Vanessa Moltó, Mónica Herreros de la Federació local d’Associacions de Comerç i afins d’Alcoi, i de Rafael Pérez, d’ACECA.

De Gràcia ha convidat a totes les empreses comercials a participar d’una oportunitat única per a identificar els avantatges que podrien millorar la competitivitat de cada signatura i també per a diagnosticar les seues deficiències o els factors externs que condicionen el desenvolupament de qualsevol, en aquest cas, comerç.

Segons Pau de Gràcia, es tracta d’un projecte que “es pot desenvolupar perfectament en el si de la Cambra de Comerç. Tot el que siga professionalitzar la gestió de micro o pimes de la mà de l’Ajuntament i d’una empresa especialitzada i que a més s’ha demostrat la seua eficiència en la primera fase, és més que positiu per a les nostres empreses”.

Moltó: “No podem deixar passar més trens

Per part seua, la regidora de Comerç d’Alcoi, Vanessa Moltó, ha valorat molt positivament la primera edició del programa, que ha estat tot un èxit en el Mercat de Sant Roc i que ha servit per a “canviar la vida dels comerciants, que han descobert de manera senzilla com millorar la seva competitivitat i com trobar el valor afegit als seus propis negocis”.

La regidora ha estat molt il·lustrativa en la seua explicació i ha assegurat que “en matèria d’innovació, de competitivitat i en un mercat tan globalitzat, hem d’aprofitar oportunitats com la d’aquesta experiència que farà descobrir als comerços noves oportunitats relacionades, per exemple, amb la Innovació, la Sostenibilitat o la Tecnologia. No podem perdre més trens davant la globalització”.

Satisfacció entre els comerciants

Tant des de la Federació del Comerç com des de l’Associació ACECA, han descrit el programa com “una gran oportunitat que ens ha arribat a canviar la vida, perquè ens ha aportat informació i ens ha fet reflexionar sobre aspectes com l’escolta al client, la gestió, l’estructura de l’empresa, l’estadística i sobretot a entendre al competidor com una possible aliança”. Són paraules de la representant de la Federació, Mónica Herreros.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *