foradia subscriutegrat

Els establiments hostalers reben el suport de la regidoria de Comerç

Aquest suport consisteix en la difusió de les normes sanitàries mitjançant una campanya en la qual es repartirà publicitat estàtica

La regidoria de Comerç ha iniciat una campanya de suport al sector hostaler de la ciutat en aquestes setmanes de desescalada per a facilitar la difusió de les normes sanitàries entre els clients.

La campanya consisteix a col·locar publicitat estàtica en la qual s’indica d’una manera cridanera i divertida les normes per a seguir gaudint de les terrasses i els bars i restaurants de la ciutat, al mateix temps que es compleixen les mesures de seguretat que la Covid-19 ens ha obligat a prendre.

Des de Comerç es repartiran roll-ups a tots aquells negocis que ho demanen, i ho podran arreplegar a partir del dilluns en l’Oficina de Comerç al carrer Sant Francesc número 38. En ells podem veure les normes quatre normes bàsiques i senzilles, però a la mateixa vegada molt importants, que s’han de seguir.

La primera d’aquestes recomanacions és que abans d’ocupar la taula cal preguntar al cambrer, la segona va encaminada a recordar que l’aforament està limitat. La tercera d’aquestes indicacions és sobre la distància de seguretat que s’ha de mantenir, i la quarta d’elles demana paciència per a higienitzar la zona entre un servei i un altre. A més a més, aquest cartell recorda que la prioritat dels hostalers és el benestar dels seus clients però també cuidar de la seua salut i de la salut de la clientela.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, ha volgut destacar la importància de complir les normes per a seguir gaudint dels nostres establiments i ha afegit que: “Volem reconéixer el seu esforç però, també sabem que, a vegades els clients no compleixen les normes i és difícil per als propietaris estar constantment recordant a la gent les mesures de protecció. Amb aquesta campanya, simplement volem ajudar als hostalers en la difusió de les normes per a conscienciar a la ciutadania, fent-los partícips de la seua responsabilitat personal. En general, la majoria de les alcoianes i alcoians està complint amb les normes, i estem veient, per exemple, un ús majoritari de les mascaretes però, no poden abaixar la guàrdia, hem de seguir conscienciant i recordant a tothom que hem de ser prudents“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *