lasarga mediamborganica

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat presenta en FITUR la plataforma 20Mils

Es tracta d'una pàgina web i aplicació mòbil per a organitzar rutes pels paratges naturals d'aquestes comarques

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha participat en la fira de turisme celebrada a Madrid, FITUR, de la mà de Costa Blanca. En esdeveniment aquestes comarques han presentat un nou projecte amb el qual es pretén potenciar el turisme rural d’aquesta zona. Es tracta de la plataforma 20Mils, una pàgina web i aplicació mòbil en la qual es poden organitzar escapades o visites per l’Alcoià i el Comtat.

Arnaldo Dueñas, Gerent de la Mancomunitat i Iñaki Ferrer, Tècnic de Turisme han sigut els encarregats de fer aquesta presentació i han destacat que aquesta zona de la Comunitat Valenciana compta amb uns paratges idonis per a la pràctica de turisme actiu en un entorn rural, ja que tenen els parcs naturals de gran valor, com són la Serra de Mariola i la Font Roja, i, entre els dos sumen 20 cimes d’uns mil metres, cosa que ha donat el nom a aquesta plataforma.

20Mils estarà disponible per a Android i per a iOs i disposarà de rutes aptes per a qualsevol nivell, per a gaudir d’elles a peu o en bicicleta. A més, pròximament hi haurà rutes especialitzades en gastronomia.

Font: Redacció./


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *