foradia pressupostparticipatiualcoi

L’associació Turisme Alacant Interior vol que es done una solució provisional per a l’oci nocturn

Des d'aquesta associació donen suport a la petició de què aquests establiments puguen obrir amb les mateixes condicions que els bars i les cafeteries

El passat 18 d’agost la Generalitat Valenciana va decretar el tancament dels establiments com a mesura preventiva de contagis de la Covid-19.

Aquesta prohibició hauria d’haver finalitzat el dia 8 de setembre, però, el govern valencià ha prorrogat aquesta mesura tres setmanes més, és a dir, fins al dia 29 de setembre.

Els empresaris d’aquest sector estan sofrint conseqüències econòmiques, que encara s’han agreujat més amb aquestes mesures.

Mauro Rodríguez Vilaplana, empresari afectat i soci de Turisme Alacant Interior, ha explicat que: “Necessitem un gest de bona voluntat, com van fer molts ajuntaments en la fase 1, quan ens van permetre tindre terrassa en l’exterior, encara que els nostres establiments no l’hagueren tingut mai“.

Hi ha més de 30 propietaris de pubs i discoteques en Alcoi, Cocentaina, Muro i altres poblacions de l’Alcoià i El Comtat, que s’estan organitzant per a sol·licitar alguna mesura d’aquest tipus.

L’associació Turisme Alacant Interior, demana que les administracions públiques estudien fórmules perquè els negocis puguen obrir de forma provisional, ja siga com a cafeteria, amb taules separades, amb la distància de seguretat entre clients, i amb el tancament a l’1 de la nit.

Rodríguez ha opinat que “d’aquesta manera no té per què haver-hi més problemes als nostres locals que es puguen donar als bars, restaurants o cafeteries, ja que l’activitat serà la mateixa“.

Aquest sector reivindica que vol treballar, que vol obrir a les vesprades de forma temporal i amb les mesures de seguretat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *