foradia becasivace

L’Ajuntament de Xàtiva aprova l’estudi d’opcions per a la construcció d’un centre de salut

Aquesta moció va ser presentada pel grup municipal Ciutadans Xàtiva i s'ha aprovat gràcies als seus vots i als del PSPV-PSOE. Xàtiva Unida i el Partit Popular s'han abstingut

Xàtiva ha aprovat al seu plenari la moció que el grup Ciutadans Xàtiva va presentar perquè s’estudien alternatives per a la construcció d’un centre de salut a la localitat. Aquesta moció s’ha aprovat gràcies als vots a favor del grup taronja i del PSPV-PSOE. Per la seua part, Xàtiva Unida i el Partit Popular s’han abstingut, ja que anteriorment ja havien presentat una moció conjunta en la qual es buscava la paralització de l’expedient de construcció d’un centre de salut a Xàtiva.

L’alcalde del municipi, Roger Cerdà ha destacat que des del govern s’estan estudiant alternatives per tal d’ubicar aquesta infraestructura, però, que la millor opció és la parcel·la ubicada al costat del col·legi Teresa Coloma, ja que és propietat municipal i no suposaria cap cost. Ciutadans, Xàtiva Unida i el Partit Popular estan en contra d’utilitzar aquest terreny perquè podria perjudicar el col·legi.

Des del PSPV-PSOE actualment sols veuen viable que el centre de salut es faça en aquest terreny, però no descarten altres opcions. A més recorden que aquest centre donaria servei a 11.000 persones, i recorden que o fan ara aquest projecte o “anirà a la cua dels projectes sanitaris i es perdran les subvencions pressupostades per l’Administració Pública”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *