lasarga ajualcoitel

Oliva celebra el seu Mig Any amb la presentació dels càrrecs festers

Enguany tres dels quatre càrrecs són dones, representants de les filades Taifes i Masers.

Durant el dissabte 1 de febrer Oliva celebrarà la seua presentació de càrrecs per a les pròximes festes de Moros i Cristians. Aquest acte està emmarcat dins de les activitats del Mig Any.

Tres dels quatre càrrecs d’enguany estan representats per dones. Segons la regidora de Festes, Yolanda Navarro: “La presència de tres dones entre els càrrecs és una molt bona notícia i demostra el compromís que els festers i festeres tenen amb la igualtat i amb la normalització de la presència de la dona en la Festa de Moros i Cristians d’Oliva”.

L’acte començarà a les 19h al Teatre Olímpia, que des de l’any passat acull aquest esdeveniment.

Els càrrecs festers dels Moros i Cristians d’Oliva 2020 són en el Bàndol Cristià, representats per la Filada Masers, Rosana Lloret Ferrer com a capitana, i Cristina Ureña Codina com a ambaixadora. La Filada Taifes són els encarregats de representar al Bàndol Moro, i Susana Ferrer Salort serà la capitana, i Juan Manuel Aracil Portes l’ambaixador.

Les activitats per a celebrar el Mig Any continuaran durant el dissabte 8 de febrer amb el tradicional concurs de putxeros i el lliurament de premis del Concurs de Cartells.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *