foradia subscriutegrat

L’espectacle de Nacho Diago homenatja al llegendari Harry Houdini

Un espectacle que tindrà lloc el proper diumenge 2 de febrer a les 18:00 hores • Àlex Borrell regidor de Cultura anima al públic familiar a gaudir d’un espectacle que inclourà tota mena de llenguatges escènics vinculats a la màgia

El televisiu mag Nacho Diago homenatjarà, aquest diumenge 2 de febrer a les 18:00h. al llegendari Harry Houdini a la Sala Gomis d’Ontinyent. Tot amb el fil narratiu d’una història de misteri al voltant de la figura del mag i escapista de principis del Segle XX Harry Houdini. 

“El misterioso caso de Houdini y la habitación cerrada” un espectacle, on l’actual presentador del programa “Magnífics” de À Punt i també actor (“Amar en tiempos revueltos” de RTVE, “Nada por aquí” a Cuatro) posarà en escena una representació que dona cabuda a tota mena de llenguatges escènics vinculats a la magia, com ara titelles, projectors, jocs visuals i un espectacular truc final.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania “a gaudir d’un espectacle que combina a la perfecció màgia, teatre i misteri, amb una posada en escena senzilla però a l’hora molt treballada, i un fil narratiu molt visual i poètic.”

Nacho Diago ens contarà una història de misteri que es també un homenatge a la màgia que es feia fa cent anys, i que es resol d’una manera molt atractiva i alhora plena de sentiment. Un espectacle que a més anem a oferir a un preu molt accessible, per tal d’afavorir l’assistència de públic familiar”, per a concloure.

Les entrades per a “El misterioso caso de Houdini y la habitación cerrada” es poden adquirir de manera anticipada a la web de Caixa Ontinyent al preu de 6 euros i en taquilla a 8 euros.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *