foradia cdturisme

S’han aprovat les bases per als Premis Ciutat d’Alcoi de Teatre i Novel·la

Aquest matí la Junta de Govern Local ha aprovat les bases d'aquests premis culturals que han estat impulsats per l'Ajuntament, juntament amb el Consell de Cultura

Els Premis Ciutat d’Alcoi per primera vegada tindran dos categories, per una part el premi de Novel·la, dedicats a Isabel-Clara Simó i per altra banda els premis de Teatre, que a partir d’ara portaran el nom de Pep Cortés. Dos figures molt importants dins de la cultura de la nostra ciutat recentment, i que són un referent en les seues disciplines.

La Junta de Govern Local ha aprovat en el matí del dilluns 15 de juny les bases per a aquests premis que estan impulsats per l’Ajuntament d’Alcoi, de la mà del Consell de Cultura.

Amb aquests guardons es pretén fomentar la creació cultural de la llengua pròpia de la Comunitat Valenciana als àmbits de les lletres i de les arts escèniques.

Per a aquests premis s’ha creat una imatge que engloba a les dos categories, Premis Ciutat d’Alcoi.

El premi Isabel-Clara Simó, dedicat a la filla predilecta i Medalla d’Or d’Alcoi, comptarà amb una dotació de 8.000 euros per a novel·les inèdites de qualsevol temàtica. Es coneixerà al guanyador o guanyadora abans de finalitzar el mes de novembre.

Com ja hem dit, el Premi de Teatre ja existia però, a partir d’enguany portarà el nom del director i autor teatral, Pep Cortés. Comptarà també amb una dotació de 8.000 euros i també es farà públic el resultat durant el penúltim mes de l’any.

Les bases es faran públiques al Butlletí Oficial de la Província d’Alacant als pròxims dies i es podran consultar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Alcoi.

Raül Llopis, regidor de Cultura ha volgut destacar que “és un honor tindre dos premis amb el nom de dos figures culturals indiscutibles“. A més ha afegit que la creació d’aquests premis “suposa l’esforç des de la regidoria de Cultura i el Consell de Cultura de tindre uns guardons a la nostra ciutat dedicats a dos àmbits de la cultura alcoiana“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *