foradia subscriutegrat

Cap de setmana de Winter Black Swing Festival a Alcoi

L'associació Little Black és l'encarregada d'organitzar aquest festival que durarà fins al dia 30 de gener fins al diumenge 2 de febrer

Un any més la ciutat d’Alcoi acull el festival Winter Black Swing Festival, gràcies a l’organització de l’associació Little Black. Aquest festival de música swing comptarà amb professors de ball internacionals i amb una programació carregada d’activitats.

Durant els dos primers dies, els assistents han pogut gaudir de concerts i classes de ball.

Ja per al dissabte 1 de febrer, es realitzaran audicions al Círculo Industrial i a continuació es farà una ruta guiada pels carrers del centre d’Alcoi perquè els visitants de fora puguen veure l’arquitectura modernista. Aquest tour finalitzarà ballant swing a la Plaça de Dins.

A la vesprada els assistents podran gaudir d’una vesprada de diversió amb concert al Sports Passion, i el dia finalitzarà amb festa al Círculo Industrial.

A l’últim dia de festival, continuaran les classes de swing i els balls a la Plaça de Dins. La programació d’aquest esdeveniment tancarà amb un “Swinging Lunch”.

Segons els organitzadors, a aquest festival assistiran més de 600 persones procedents de diferents llocs d’Espanya i, fins I tot d’altres països.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *