foradia ivace

Ja coneixem als premiats del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat

És la VIII edició d'aquest certamen que es va celebrar al municipi d'Agres i s'hi han atorgat un total de sis mil euros repartits en sis premis.

La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat ha celebrat la VIII edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat, que ha donat sis mil euros repartits en sis premis.

El premi, dotat de 2.000 euros, en la categoria de Millor Empresa ha Sigut per a l’empresa Tangente de Noventa, de Gemma Figuerola. Es tracta d’una marca de moda femenina sostenible basada en l’economia circular i en la no producció de residus. En la subcategoria de Millor Empresa Eco-sostenible, el premi ha sigut per a l’empresa Ohhna, de Xavier Linares. Aquesta empresa també es dedica a la moda sostenible de cotó ecològic, orgànic i reciclat.

Per altra banda, en la categoria de Millor Projecte Empresarial Emprenedor, el premi de 1.000 euros ha sigut per a Ecofilament3D, un projecte de Juan Luis Cabrera i Iván Doménech en el qual fabriquen filaments per a impressores 3D amb plàstic reciclat. En la mateixa categoria, Aarón Moncho ha estat també premiat gràcies a la seua marca de roba masculina sostenible, Loobo, com a Millor Projecte Eco-sostenible.

Jaume Bernabeu i el seu projecte, Terraguia, s’han emportat el premi a Millor Projecte Turístic, gràcies a la fusió agroalimentària i el turisme. Per últim, David Ferre, ha rebut el premi a Millor Projecte Agropecuari o Agroalimentari per Bioblanqueta, que recicla restes de poda per a la fabricació.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *