foradia subscriutegrat

Gandia i la ciutat italiana de Fano signen el seu agermanament

L'acord permetrà treballar en l'àmbit cultural, possibilitarà intercanvis escolars i obrirà noves portes turístiques entre les dues localitats

Gandia signarà el seu agermanament amb la ciutat italiana de Fano. En l’any 2017 ja es va signar un ‘pacte d’amistat’ que és imprescindible per tal d’aconseguir aquest nou acord. L’any passat l’alcalde de Fano ja va visitar la ciutat de Gandia, com indica el protocol per a realitzar aquest agermanament.

Les Falles de Gandia i els Carnavals de Fano també rubricaran un acord per potenciar internacionalment les festivitats. Aquest projecte analitzava els vincles entre les Falles i altres festivitats carnavalesques europees. Incloent-hi el valor econòmic i turístic de les festes i, així mateix la seua funció com a element de cohesió social.

A més, també possibilitarà intercanvis escolars i obrirà noves possibilitats turístiques a la ciutat de Gandia.

La regidora de Relacions Internacionals, Liduvinia Gil, ha destacat que l’acord permetrà treballar en l’àmbit cultural, atés que hi ha un fil conductor referent al Renaixement, aquest fil és la família Borja, Fano va ser governada per Cesar Borgia, entre 1501 i 1503, mentre el seu germà Juan era Duc de Gandia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *