foradia subscriutegrat

Sona Baixet Fest, un festival per a tota la família a Gandia

Aquest festival engloba diferents disciplines d'arts artístiques i plàstiques que giren al voltant de la música

El festival familiar Sona Baixet Fest s’ha presentat ja a Gandia. Aquesta nova edició se celebrarà durant els dies 4 I 5 d’abril. El Sona Baixet és un festival pensat perquè tota la família puga gaudir junta de les diferents arts artístiques I plàstiques.

Aquest festival està consolidant-se com una alternativa lúdica, no sols per a les famílies de Gandia, també per als veïns de les localitats properes.

En el cartell d’aquest any podem trobar artistes com La Chica Charcos and The Katiuskas Band, Guida Sellarés, Ual·la, La POP, Petita Orquestra Peiotaire o Dani Miquel. A més, L’Horta Teatre actuarà al Teatre Raval de Gandia.

I no sols hi han programades actuacions, també hi haurà tallers com el de circ a càrrec de la companyia valenciana de cric Circolio; taller de música amb els saforencs La Cris i Cento Carbó, tallers d’art on la creadora Pepa Castillo acompanya els més menuts a expressar-se artísticament, taller de música amb ciència a càrrec del laboratori d’experimentació Pulsión Lab de Gandia; taller de ioga en família amb gent de la Safor com Natalia de Ancos i José Olivares, i un espai nadó dissenyat per Núria Cardona on els més menuts podran jugar, descansar entre actuacions i les mares alletar els bebés de manera còmoda i tranquil·la.

Ja estan disponibles les entrades del festival a la pàgina web del Sona Baixet Fest.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *