foradia subscriutegrat

Multitudinària inauguració de l’exposició ‘Vinticincvacances a Ovidi Montllor’

A l'acte va assistir el president Ximo Puig i va recalcar que falten homenatges per part de l'administració valenciana a la figura del cantautor alcoià

Durant la vesprada del 6 de febrer es va celebrar a la Llotja de Sant Jordi, a Alcoi, l’acte d’inauguració de l’exposició ‘Vinticincvacances a Ovidi Montllor’, a la qual van assistir diferents personalitats, com l’alcalde de la localitat, Toni Francés, el President de Les Corts, Enric Morera o el President de la Generalitat Valenciana Ximo Puig.

En aquest acte, Puig va recalcar que falten homenatges per part de l’administració pública valenciana a la figura d’Ovidi Montllor, dient que: “el reconeixement que li deu aquest país a Ovidi encara no s’ha fet”, i va reafirmar el seu suport a l’Ajuntament en totes les iniciatives que es facen.

Aquesta exposició està formada per 25 obres de 25 artistes diferents en les quals es poden veure expressions artístiques en diferents formats. Carme Jorques és la comissaria d’aquesta exposició.

L’esdeveniment va estar presentat per l’actriu alcoiana, Rosa Fraj, i van participar Moises Olcina, que va fer una desconstrucció de temes d’Ovidi Montllor amb el seu saxofon. També va participar Pep Sou amb un poema dedicat al cantautor, i Jordi Gil que també li va dedicar una cançó.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *