foradia cdturisme

El premi de pintura ‘Juan Francés’ recau en la figura d’Aarón Fernández Duval

El passat 30 de juliol Xàtiva va proclamar el guanyador del premi de pintura Juan Francés. Al concurs han pogut participar ciutadans de tota Espanya.

Aarón Fernández Duval ha sigut guanyador del Premi de pintura de la Fira d’Agost ‘Juan Francés’ a l’edició 2019, dotat d’un premi de 8.000 euros, gràcies a la contribució de la família de l’insigne pintor de Xàtiva.

L’alcalde Roger Cerdà ha fet pública aquesta decisió juntament amb la regidora de cultura, Raquel Caballero, i han visitat l’exposició dedicada a Juan Francés al Museu de les Belles Arts de la Casa de l’Enyorança, que estarà oberta fins a finals d’any.

Enguany al concurs s’han presentat cinc-centes trenta-sis obres i d’aquestes se n’han seleccionat vint-i-cinc, que seran exposades del 15 d’agost al 13 de setembre en la sala de les Columnes de la Casa de la Cultura.

La participació ha procedit de totes les comunitats autònomes, les vint-i-cinc pintures seleccionades arriben des d’Albacete, Barcelona, Madrid, Màlaga, Sevilla, València, Alcoi, Vilanova de la Canyada (Madrid), La Granada (Barcelona), Huétor-Vega (Granada), Totana (Múrcia) Santiago de Compostela (La Corunya), Nambroca (Toledo), Benetússer, Gavarda i Mislata.

La gran participació que té el concurs és gràcies a la inscripció en línia on s’ha d’enviar la fotografia de l’obra, a més de la dotació econòmica que té el concurs.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *