lasarga itealcoi

Labora obri el termini d’inscripció per a treballar en 269 ajuntaments valencians

Aquest pla contractarà a unes 1.000 persones desocupades per a treballar en la conservació de paisatges forestals

Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, ha obert el termini d’inscripció en 269 ajuntaments de la Comunitat Valenciana, per a poder sol·licitar la subvenció que facilitarà el contractament per a persones que estiguen sense treball.

Les persones que es contracten amb aquestes subvencions realitzaran actuacions per a mitigar o reduir els riscos derivats dels incendis forestals, mitjançant accions que afavorisquen la intervenció de mitjans d’extinció. Els ajuntaments oferiran llocs de treball de capatàs, peó, podadors, forestals i de treballadors agrícoles.

Aquest pla forma part del projecte Avalem Experiència i ajudarà a fer que unes 1.000 persones puguen incorporar-se a la vida laboral. A més de Labora, també participa la Conselleria d’Economia i l’Agència Valenciana d’Emergències. El pla suposa una subvenció d’un quinze milions d’euros per part de Labora.

Per a poder accedir al programa, aquelles persones sense treball que estiguen interessades hauran d’estar inscrites en Labora.

Enric Nomdedéu, secretari autonòmic d’Ocupació ha destacat que “estem posant el focus en tres de les prioritats de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball: la sostenibilitat ecològica, el suport a la inclusió social i la lluita contra la pobresa i el despoblament”.

Tota la informació la podràs trobar a la pàgina web de la Generalitat Valenciana.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *