foradia barnasants

Oscar Blanes dona tres quadres dibuixats per Camilo Sesto

Son tres retrats que formaran part del legat que estarà al museu de l'artista alcoià

El nebot de Camilo Sesto, Oscar Blanes, ha donat a l’Ajuntament d’Alcoi tres retrats fets pel cantant alcoià, que formaran part de legat que estarà exposat al museu dedicat a la figura de l’artista.

El primer d’aquests quadres el va fer l’any 1975, un retrat per al seu nebot, que 10 anys després va signar amb una dedicatòria. Óscar Blanes ha contat que Camilo sempre dedicava els seus dibuixos.

El segon quadre també és un retrat, aquesta vegada en blanc i negre, per al seu nebot, que va fer a final dels anys 80. Inicialment el retrat era de la cara completa, però a Camilo no li acabava d’agradar i va decidir tallar el dibuix per la meitat, cosa que va fer que aquest retrat tinguera un toc més modern.

I, per últim, un últim retrat, aquesta vegada amb molts colors, que es va fer sobre l’any 1990.

Amb aquests quadres es mostra com Camilo Sesto dominava diferents estils artístics, no sols dins de la música, sinó també en la pintura.

Oscar Blanes ha confessat que li ha costat desfer-se d’aquests dibuixos tan personals, però pensa que és important donar aquest material per al museu perquè la gent conega aquesta faceta artística del cantant.

El regidor de Cultura, Raül Llopis ha animat a tots aquells que tinguen material de Camilo Sesto a donar-lo perquè també forme part del museu dedicat a la figura del cantant alcoià. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *