foradia barnasants

Els carnestoltes d’Ibi, carnestoltes per a totes les edats

L'Ajuntament de la localitat ha decidit retardar l'hora del desfile del matí per a famílies i avançar la desfilada de la nit perquè els més joves puguen participar

Ja son carnestoltes i des de l’Ajuntament d’Ibi ja tenen tot preparat perquè tota la localitat gaudisca d’aquesta festa tan divertida, en la que any rere any participen centenars de persones entre xiquets i adults. És per això, que des del consistori han decidit fer alguna modificació perquè tots puguen passar-ho bé.

El dissabte 22 de febrer Ibi celebrarà els carnestoltes des de ben prompte. Al matí, a les 12h, tindrà lloc la “Gran Desfilada de Carnestoltes” pensada per a tots els públics, però especialment les famílies, per a poder eixir al carrer amb els més menuts de la casa. Al finalitzar la desfilada, es realitzarà un concurs de disfresses amb premis, i seguidament hi haurà xocolatada per a tots.

Ja a la vesprada continuarà la festa, amb una segona desfilada a les 20h amb “Festa i Concurs de Disfresses” per a tots els públics. Enguany s’ha avançat l’hora perquè els més joves tinguen l’oportunitat de participar.

Per als dos concursos, l’Ajuntament ha penjat les bases a la seua pàgina web.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *