foradia subscriutegrat

Ibi rep una subvenció per al Voluntariat Mediambiental

La subvenció pretén evitar els incendis forestals, mitjançant aquest voluntariat del qual els jóvens estan molt conscienciats.

L’Ajuntament d’Ibi ha rebut per part de la conselleria d’Agricultura, Emergència climàtica i transició Ecològica una ajuda de 9.157’78 €. L’ajuda correspon al 100% de la subvenció sol·licitada per a la realització del Voluntariat Mediambiental 2019.

Aquesta activitat es desenvolupa tots els estius al municipi Ibense per cuidar i protegir l’entorn natural. Des de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost hi haurà 66 voluntaris vigilant els paratges naturals per a prevenir incendis al Barranc dels Molins, al Paratge de Sant Pasqual i a la Zona de Villalobos i la Boquera.

Pilar Herráiz, tinent d’alcalde de l’àrea, informava ha declart que: “Ibi és la localitat amb major voluntariat de la província. Els nostres joves són conscients de la importància de protegir els nostres espais naturals i desenvolupen una labor importantíssima de prevenció. Amb aquesta subvenció es premia el seu gran treball i la iniciativa municipal”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *