foradia subscriutegrat

Rubén Martínez Dalmau ha inaugurat la jornada ‘Ajudes econòmiques per la reforma, rehabilitació i regeneració urbana’

El conseller també s'ha reunit amb els alcaldes d'Alcoi i Cocentaina per a veure de primera mà les conseqüències dels últims temporals en edificis d'aquestes localitats

El vicepresident segon i conseller de Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau ha visitat Alcoi per tal d’inaugurar la jornada informativa ‘Ajudes econòmiques per la reforma, rehabilitació i regeneració urbana’. Durant la seua visita el conseller ha destacat que ‘la transició verda és un gran desafiament per a aquesta dècada’.

La Comunitat Valenciana s’ha vist greument afectada per temporals durant l’últim any, I segons ha declarat Martínez Dalmau: “construir en zones inundables o eliminar les barreres naturals de contenció litoral és una imprudència que mostra la cara més desoladora“.

A més ha afegit que: “en aquesta legislatura anem a orientar el nostre esforç cap a una transició verda en el sector. Açò s’anirà concretant en cadascuna de les mesures que impulsem, com és el cas dels programes d’ajuda“.

Begoña Serrano, directora de l’Institut Valencià de l’Edificació, ha presentat un informe sobre l’estat dels treballs d’inspecció en els edificis que van caure al centre històric d’Alcoi. Són construccions de 1900 i estaven en un estat de conservació deficient.

Quan va finalitzar aquest acte, el conseller Martínez Dalmau, es va reunir primer amb l’alcalde d’Alcoi per tal d’interessar-se pels edificis afectats, i seguidament es va desplaçar a Cocentaina, per a visitar a l’alcaldessa de la localitat, Mireia Estepa, per tal d’abordar assumptes relacionats amb la habitatge, i veure de primera mà com va afectar la borrasca en aquest municipi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *