foradia subscriutegrat

L’IES Pare Vitòria d’Alcoi tanca la Setmana Cultural plena d’activitats

Excursions, concerts, tallers, cinema o exposicions són algunes de les moltes activitats de les quals han gaudit els alumnes en aquesta 37 edició de la Setmana Cultural

Ja són 37 les edicions de Setmana Cultural que l’IES Pare Vitòria ha preparat. Enguany s’ha celebrat des del dia 10 de febrer fins al 13, i tots els alumnes del centre han gaudit de moltíssimes activitats, com excursions, concerts, gimcana, tallers o cinema entre altres.

L’últim dia els alumnes de 2n de batxillerat van visitar el cementeri d’Alcoi, una visita que va estar a càrrec de Lluis Vidal. A la mateixa hora, els alumnes de 3r de l’ESO visitaven el Parc de Bombers, i els alumnes de tecnologia de 4t anaven a Hylinders.

Però, les activitats continuaven al centre, i és que, els alumnes de 1r i 2n d’ESO realitzaven un concurs de “diàlegs de playmòbils”. Al finalitzar aquesta activitat, els alumnes dels tres primers cursos de la secundària, van realitzar una audició musical, que va estar a càrrec de Benjamín Francés i Toni Belda. A la mateixa hora, un grup d’alumnes de 1r d’ESO realitzaven l’activitat organitzada per Rosa Delhom, en la que feien jocs inclusius.

A partir de les 11 del matí, ja van començar les activitats en les quals participaven tots els alumnes del centre. Primer es va realitzar la cursa solidària “Save the Children”, seguidament tots van gaudir d’un espectacle de màgia “A desobedecer”. I a la vesprada, tots els cicles van participar en l’activitat “Gamificació: Altra manera d’Aprendre”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *