lasarga ajualcoitel

Recreacions històriques dins de la programació “d’Ontinyent Medieval”

Aquests espectacles estan vinculats al 775 aniversari i recorden la Reconquesta i la Revolta de les Germanies

Ontinyent està celebrant el seu 775 aniversari com a Vila Reial, i és per això que ha preparat “Ontinyent Medieval” amb una programació carregada d’activitats, i una d’aquestes activitats són dues recreacions històriques que recordaran la Reconquesta i la Revolta de les Germanies, basant-se en textos originals del cronista oficial i adaptats per la companyia Reims. A més de coincidir amb el 775 aniversari, també coincideix amb el 500 aniversari del moviment de les Germanies.

La recreació de la Reconquesta es representarà als voltants de l’Ajuntament, al carrer del Regall, divendres 21 de febrer a les 19:30 hores (prèviament al pregó del Mercat Medieval) i diumenge a les 11:30 hores.

Pel que fa a la Revolta de les Germanies, la recreació tindrà lloc a la Plaça de Baix, enfront del museu fester, i es representarà divendres a les 20:30 hores i diumenge a les 12:30 hores.

Cal destacar que la programació d’aquest cap de setmana coincideix amb el “Mig Any Fester” de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *